از غذای روح تا غذای جسم/ ویژه برنامه کتابخانه حاجی آباد، صحنه نمادین شیرین داستان گویی مادران به همراه طعم غذا را در ذهن و جان کودکان تداعی کرد.
در حرکت نمادین اهمیت داستان خوانی، قصه گویی مادرانه با پخت غذا همراه شد تا ترویج عادت سالم کتابخوانی به عنوان غذای روح برای خانواده ها تفهیم شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بیرجند، کتابخانه شهید مرتضی حاجی آبادی میزبان برنامه ای متفاوت در رویداد سالانه ی هفته کتاب با مشارکت مادران و کودکان مهد بچه های آفتاب بود. فاطمه حاجی آبادی مسئول کتابخانه شهید مرتضی حاجی آبادی بیرجند اظهار کرد: داستان سرایی خانوادگی بهعنوان مخزن تابآوری عمل میکند و به افراد احساس تداوم و هدف میدهد لذا این تاب آوری پرورش یافته از طریق مطالعه کتاب و خواندن گسترش می یابد. وی افزود: قصه گویی مادران به شکل دهی هویت کودکان و آماده سازی آنان برای موفقیت در آینده بسیار کمک می کند زیرا داستان گویی راهی عالی برای رشد زبانی، شناختی، اجتماعی و عاطفی است و به ویژه در ارتقای ارتباطات و سواد آنان بسیار مهم است. حاجی آبادی با اشاره به این برنامه که قصه گویی با مادری و پخت غذا همراه شد ادامه داد: با تدارک این ویژه برنامه، می خواستیم به مادران نشان دهیم که می توانند قصه گو باشند و توجه داشته باشند که همان طور که برای تهیه غذای جسم خود و خانواده وقت صرف می کنند برای تهیه غذای مناسب روح فرزندان خود نیز تلاش نمایند. مسئول کتابخانه حاجی آباد گفت: هم خوانی سرود با موضوع هفته کتاب، شعارنویسی با محوریت دوستی با کتاب، داستان خوانی مادران از کتاب «عروسک کج و کوله» نوشته کلر ژوبرت، قصه گویی داستان «مرغ سرخ پاکوتاه» سروده پروین دولت آبادی و تهیه سالاد الویه از جمله بخش های این اقدام خلاقانه بود. به گفته ی حاجی آبادی: این برنامه در روز مزین به نام کتاب و کتابخوانی و کتابدار به همت کتابخانه و مشارکت فعال زهرا امیرآبادی زاده مدیر مهد بچه های آفتاب و عضو شورای روستای حاجی آباد انجام پذیرفت تا ذهنیت مادران به سمت نقش پر اهمیت داستان خوانی و مطالعه کتاب در زندگی فرزندان هدایت شود.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.